Scheidingsmediators voor regio Noord-holland: Colette Pastoor & Eric Ebben

Direct hulp bij scheiden – Neutrale en Ervaren Mediators
Wat kunnen we voor jullie doen? Gewoon alles! Wij hebben alle specialisaties in huis:

Wij schrijven zowel je ouderschapsplan, als je echtscheidingsconvenant

We berekenen de kinder- en de partneralimentatie voor jullie uit, (zelfs als je hebt afgesproken dat daar geen sprake van zal zijn) omdat op die manier er snel duidelijkheid komt of je ergens kunt blijven wonen

Wij kijken of je in aanmerking komt voor toeslagen

We leggen uit wat in jullie geval de beste optie is voor jullie pensioenen en als je dat wilt, regelen wij dat gewoon voor jou na afloop van de scheiding

Wij praten met de kinderen om te kijken of daar misschien knelpunten zitten en we laten ook zien wat je zou kunnen doen om jullie ouderschap samen te kunnen verbeteren

En last but not least, we vullen je belasting papieren in voor jullie over het jaar van de scheiding, zodat jullie minstens de helft van onze kosten aan geld kunnen terugkrijgen

Vaste Prijs

Wij maken vaste prijsafspraken, zodat jullie vooraf weten wat jullie gaan betalen. Er komen geen extra kosten bij, ook niet als jullie vaker moet overleggen dan 4 of 5 keer. Onze prijzen zijn gebaseerd op jullie omstandigheden en eventuele voorwaarden. We spreken dit direct af in een geheel vrijblijvend en gratis gesprek.

 Flexibel

Wij werken zowel overdag als ’s avonds en vanuit verschillende locaties. We kunnen jullie ontvangen, maar we kunnen ook bij jullie thuis komen. We zijn van mening zijn dat een gemoedelijke omstandigheden de scheiding kan vergemakkelijken.

Binnen 24 uur!

Wij kunnen jullie binnen 24 uur scheiden als jullie al helemaal overeenstemming hebben en alle documenten en wensen op papier hebben, maar anders hebben we gewoon elke week een afspraak van 2 uur. We zijn er dan doorgaans in 4 /5 gesprekken met elkaar uit.

2 mediators voor de prijs van 1

Wij werken bijna altijd met 2 mediators aan tafel. Dat kost niet meer in geld, maar scheelt wel in tijd en dat is voor velen heel belangrijk. Maar we praten net zolang door totdat alles duidelijk is, want het is voor iedere partner van belang dat hij of zijn snapt wat er in jullie scheiding precies wordt besloten.

 

Iedereen aan tafel houden

Scheiden is niet prettig, het is een verdrietige zaak, maar wij kunnen het voor jullie wel zo prettig mogelijk maken en dat is altijd ons uitgangspunt, zelfs als er nu al heftige emoties meespelen.

Onze kunst is om iedereen aan tafel te houden en mee te laten beslissen over hun toekomst, dat geldt zowel voor het (aanstaande) ex-paar als voor de kinderen. Immers na de scheiding wil je gewoon weer kunnen overleggen over de kinderen.

mediator-scheiden-colette-pastoor
mediator-scheiden-erik-ebben

Over Eric Ebben MFAM Mediator Dr. Mr. Eric Ebben (NMV/MfN), voormalig docent aan de VU (familierecht) en buitengewoon specialist op het gebied van echtscheidingen en nalatenschappen is bijzonder creatief in het zoeken van oplossingen die bij jullie passen, als ondernemer of als particulier. Als specialist weet hij als geen ander om er voor beide partijen het meeste voordeel uit te kunnen halen. Als auteur van o.a. Inleiding Huwelijksvermogensrecht en Pitlo Erfrecht heeft hij reeds tientallen boeken op zijn naam en hij schrijft regelmatig stukken artikelen voor de advocatuur en het notariaat. Hij kent alle fiscale consequenties van het scheiden en erven en helpt jullie om zo goed en voordelig mogelijk te kiezen.

Specialistisch Adviseur Eric: “Vanuit de VU adviseerde ik advocaten en zag daar zoveel onrecht, dat ik dacht dat scheiden een stuk beter kon en vooral eerlijker, ik heb toen Prettig Scheiden Mediation samen met mijn echtgenote Colette Pastoor opgezet. Ondertussen zijn we al 12 jaar verder en krijgen we steeds meer vechtscheidingen doorverwezen door onze oud-cliënten in het kader van: bij Eric en Colette moet je scheiden, dan heb je geen advocaat nodig en hoef je tenminste niet naar de Rechtbank!”

Door de kennis van Dr. Mr. Ebben proberen we de fiscale gevolgen zo veel mogelijk te beperken voor beide partijen.

Beste Eric en Colette,
Ik had nooit verwacht dat we het zouden redden met al onze boosheid naar elkaar!
Door alle ruzies die wij bij jullie “gewoon” mochten hebben, hoefden we dat in ieder geval thuis niet meer te doen en wij en onze kinderen zijn jullie daar nog steeds dankbaar voor. Wij hebben eindelijk elk onze eigen stek en het gaat heel goed!
Iris en Jan
Ha Eric en Colette
Wil jullie bedanken voor de bijzondere nazorg die jullie samen leveren. Vind dat echt heel bijzonder. Vervult me met dankbaar gevoel naar jullie toe. (ging over de pubers die de een tegen elkaar uitspeelde over de hoofden van de gescheiden ouders die er met elkaar niet meer uitkwamen)
Erik
Beste Eric en Colette
Heel hartelijk dank voor alle advies en betrokkenheid bij onze scheiding. Jullie hebben ervoor gezorgd dat het niet een oneindige zaak werd en daar zijn wij jullie nog steeds dankbaar voor want ondanks alle ruzies aan jullie tafel kunnen we nog zelfs samen deze kaart sturen. 😉
Sander en Marieke
Lieve Eric en Colette
Ik ben jullie zo dankbaar dat jullie “hem” en mij hebben kunnen helpen, want met al gedoe met de huizen en de kinderen had het zo ontzettend verkeerd af kunnen lopen. Ondertussen is ‘mijn’ huis verkocht en ben ik op zoek naar iets nieuws en heb ik er nog steeds een goed gevoel over het geheel. Met dank voor alle goede adviezen eromheen!
Edith
Bedankt dat jullie ons en de kinderen zo goed hebben begeleid, ondertussen zitten ze alle drie op het voortgezet onderwijs, echt stoer en zelfs de kat is gesetteld! Ps. Ik heb een hele leuke man ontmoet!
Saskia
Geweldig dat jullie zo hebben vol gehouden, anders waren we ondertussen nog steeds niet gescheiden! Ik heb net een nieuwe vriendin en zij woont nu samen met haar vriend. De kinderen hebben je een tekening naar je toegestuurd, het gaat echt goed met ze!
Rob
Ondertussen zijn we al weer 6 maanden verder en ik had nooit verwacht dat ik zo blij zou zijn als ik ben. Ik woon in een klein zomerhuisje en de meiden wonen tijdelijk bij hem, maar zitten heel vaak bij mij. Ik ben echt weer gelukkig geworden.
Jolanda
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alle moeite die jullie voor mij en de kinderen hebben gedaan. Zowel x (zoon) als Y (dochter) komen niet meer bij hun vader, omdat hij te druk is met zijn nieuwe vriendin die ondertussen zwanger is. Waar jullie bang voor waren is dus gewoon waarheid geworden, daarom ben ik blij dat jullie de financiën zo goed voor mij hebben geregeld, ondanks dat ik dat toen niet echt wilde…… Ik ben lekker bezig met het inrichten van mijn nieuwe huis! Dank voor het vooruitkijken en goede advies!
Erica
Hoi Colette
Even een briefje om te laten weten dat het eindelijk goed met me gaat, het was heel zwaar voor mij deze scheiding maar ik begin nu toch het te accepteren. Zij woont samen met haar vriend en ik woon met de kinderen in ons “oude” huis. Ik ben blij dat je me gestopt hebt in het geven en het pleasen. Ik zie dat ik nu wel een heel eind aan het veranderen ben: de kinderen vinden me zelfs soms zelfs streng! Ik ga soms uit met maten die ook gescheiden zijn. Ik zal haar in ieder geval “eerst en vooraf” aan jou voorstellen. 😉 X (een puber) wil nog een keer met je praten, kan ze je dan gewoon bellen voor een afspraak?
Frank
Hee Eric en Colette
Toch even een briefje hoe het met ons gaat, je weet al dat we gescheiden zijn en dat we zijn verhuisd? Gerard heeft een nieuwe stek 3 straten van ons oude huis vandaan en Anja woont nog steeds in hun “oude” huis. Frank en ik zijn op zoek naar een koophuis waar alle kinderen een eigen slaapkamer krijgen. Gelukkig gaat dat onderling hartstikke goed en wij zijn ook blij met onze “vrije” dagen. Frank is intens bezig met zijn hobby en ik maak veel foto’s. We genieten van elkaar en we hebben een nieuwe hond!
(Een stel wat verliefd werd op het schoolplein en waar we beide echtparen gescheiden hebben.)

Scheidingsmediators voor regio Alkmaar, Purmerend, Heerhugowaard, CastricumVelsen Noord, Wijk aan Zee, Beverwijk, Heemskerk, Zaanstad, Uitgeest, Egmond, Heiloo , Bergen en Schoorl,  Zaandam, Zaanstad.

Gratis adviesgesprek