scheidingsmediator_max_rens

Goede scheidingsmediator in Rotterdam? Vraag meer informatie aan!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woon je?

Onderwerp

Jouw bericht

Scheiding? Mediator Rotterdam

Welkom bij Mediationperspectief Rotterdam. Als u en uw partner erover denken om te gaan scheiden, maar u wilt een emotioneel onbevredigende en dure strijd voorkomen, dan is het goed om scheidingsbemiddeling te overwegen. Begeleid door een ervaren en onpartijdige scheidingsmediator, is echtscheidingmediation een goedkopere en vaak meer bevredigend traject voor een scheiding.

Scheidingmediation: een betere manier om uit elkaar te gaan

In plaats van twee dure familie- en echtscheidingsadvocaten, profiteren u en uw partner van de rustigere en snellere weg van een scheiding via mediation. (Echt)scheidingmediation is ook prettiger en minder belastend voor de kinderen en minder kostbaar.

Onze speciaal opgeleide scheidingsmediators creëren een zorgzame, gestructureerde en comfortabele sfeer, die bijdraagt ​​voor beide partijen een bevredigende uitkomst te realiseren. Afgestemd op de unieke behoeften van u en uw familie.

Onze scheidingmediators begrijpen dat het beëindigen van een relatie of huwelijk een uiterst moeilijk proces kan zijn. Wij helpen u de knelpunten te identificeren en lossen met beide partijen de problemen met betrekking tot uw juridische scheiding op. Het moet voor beide kanten goed geregeld zijn, met respect en transparantie.

Zaken die bij scheidingsmediation o.a. behandeld worden:

De voordelen van scheidingmediation

Scheidingmediation is een slimmer alternatief voor een dure echtscheidingadvocaat: u bespaart tijd en geld.  Daarnaast kunt u via scheidingsbemiddeling uw problemen oplossen in een minder stressvolle en meer vertrouwelijke omgeving. U wordt begeleid door een professionele mediator die ruime ervaring heeft in zowel het familierecht als de begeleiding en de gevoeligheid van alle problemen die spelen rondom het scheidingsproces. Wij beantwoorden graag uw vragen en alle gesprekken worden vertrouwelijk behandeld.

logo-registermediators
logo-familiemediatiors

Waarom Max?

  • Ervaren mediator
  • Gespecialiseerd in scheidingen
  • Gedegen kennis
  • Zowel emotioneel als financiëel
  • Gestructureerd traject
  • Efficient & uren tijdwinst
  • Juridische documenten
  • Tevreden klanten
  • Onpartijdig & transparant
  • Alle deskundigheid onder 1 dak

(Co) auteur financiele gedeelte praktijkgids bij Scheidingen

Praktijkgids(echt)scheiding_mediators_2016
Gratis adviesgesprek