Scheiden via mediation: jullie scheiding samen goed geregeld

Zorgvuldig, compleet en in balans zijn. Dat is belangrijk bij scheidingsbemiddeling
Een scheiding brengt veel emoties met zich mee, tegelijkertijd moet je juist nu veel praktische zaken goed regelen. Wat is het beste voor de kinderen bij een scheiding? Hoe moet het met het huis, de hypotheek? Wat is een ouderschapsplan?  Wij helpen jullie, als onpartijdige en deskundige mediator, om jullie scheiding zo zorgvuldig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Van A tot Z de scheiding goed geregeld
Om zeker te zijn dat jullie van A tot Z, alles  goed hebben vastgelegd en we niks over het hoofd zien, werken wij met het unieke programma Scheidingsassistent; een online stappenplan voor scheidingen. Samen met een scheidingsmediator doorlopen jullie via de Scheidingsassistent het volledige scheidingsproces. Alles stappen worden helder & duidelijk voor jullie uitgelegd en vastgelegd. Niks wordt vergeten. En dat is belangrijk. Want als je nu iets niet goed vastlegt, krijg je er later last van. Laat je goed begeleiden in deze lastige periode. Kies voor zekerheid. Meer weten over onze aanpak? Mail ons.

Wil je ook de beste dienstverlening bij de afwikkeling van jullie scheiding?
Onze scheidingsmediators begeleiden jullie, waarbij uiterste zorgvuldigheid en een evenwichtige oplossing centraal staan.  Tijdens het eerste gesprek bespreekt jullie persoonlijke scheidingsbemiddelaar welke zaken in eerste instantie voor jullie geregeld moeten worden. Hierna werken we gestructureerd samen verder om de scheiding van Alimentatie tot Pensioen, en alles wat daar tussen zit, voor jullie goed te regelen.

“De mediators van Scheidingsperspectief snappen heel goed wat er met je gebeurt in een scheidingsperiode. Op een prettige en efficiënte manier hebben ze ons door deze moeilijke periode begeleid waardoor wij weer, ieder apart, verder konden maar ook nog een beetje samen voor ons dochtertje.” – Lieke –

Waarom?

  • Ervaren mediators
  • Specialisatie scheidingen
  • Gedegen kennis
  • Zorgvuldig & evenwichtig
  • Emotioneel & financieel
  • Gestructureerd traject
  • Efficient & uren tijdwinst
  • Tevreden klanten
  • Onpartijdig & transparant
  • Alle deskundigheid onder 1 dak
uw scheidingsbemiddelaars:
scheidingsmediator-scheidingsbemiddelaar-mirjam-maris
scheidingsmediator_max_rens
scheidingsmediator-amsterdam-brenda-loukes
scheidingsmediator-gooi-gelderland
mediator-scheiden-erik-ebben
mediator-scheiden-colette-pastoor
wij zijn aangesloten bij:
scheidingsmediation_vereniging
logo-registermediators
logo-familiemediatiors
Gratis adviesgesprek