mediator-scheiden-erik-ebben
mediator-scheiden-colette-pastoor

Mediator Velsen-Noord Eric en Colette

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woont u? (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Mediator Velsen Noord: In overleg uw scheiding regelen

Zijn jullie woonachtig in Velsen-Noord, Santpoort, Driehuis of IJmuiden, bel ons voor extra informatie over mediation of bemideling bij uw echtscheiding. We staan ook voor u klaar voor een vrijblijvend gesprek . Bij mediationperspectief zijn we heel flexibel. Jullie kunnen naar ons komen en wij kunnen ook naar jullie komen, als dat beter past.

Scheiden: alles geregeld

  1. Met behulp van ons als mediator maakt u in gezamenlijk overleg afspraken over uw woning, de financiën, zoals alimentatie, uw woning en zelf pensioen.
  2. Met mediation heeft u inzicht in uw besteedbaar inkomen en op welke toeslagen of fiscale heffingskortingen u aanspraak maakt.
  3. We stellen een ouderschapsplan op, wanneer er sprak is van minderjarige kinderen

Hoe snel is uw scheiding geregeld?

  • Gemiddeld zijn er 3 tot 5 gesprekken nodig om alle zaken goed door te spreken en om tot overeenstemming te komen. Zijn jullie het overal al over eens? Dan kan de scheiding snel geregeld worden.
  • De doorlooptijd is daarnaast afhankelijk van overige zaken die geregeld of uitgezocht moeten worden. Is het mogelijk dat één van beiden de hypotheek kan overnemen? Wat is de waarde van de woning? Is er sprake van een eigen bedrijf en moet daarvan de waarde worden bepaald? Soms moet er eerst antwoord zijn op deze vragen voordat het proces verder kan.

Woont u in Velsen of IJmuiden en gaat u scheiden? Wenst u in gezamenlijk overleg te scheiden met behulp van een mediator?

Mediationperspectief is een samenwerkingsverband van registermediators, werkzaam in heel Nederland. Registermediators voldoen aan de kwaliteitseisen waar je als mediator aan moet voldoen volgens de Stichting Kwaliteits Mediators (SKM) verbonden aan de Mediation federatie Nederland (MfN).

Wat kunnen wij als mediator voor u betekenen?

  • door gebruik te maken van een mediator, vergroot je de kans op een scheiding op basis van duurzame afspraken.
  • door onze onpartijdigheid, behartigen we de belangen van u beiden.
  • Met elkaar zetten we alles op een rij en komen we tot een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing.

Contact – mediator Velsen: IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek

Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

Overige geschillen

Mediation is toepasbaar bij alle moeilijke situaties waar twee of meer partijen in terecht kunnen komen. Voor de meest voorkomende geschillen is een mediation vorm te noemen; familie, zakelijk, scheiding. Voor alle situaties die niet in die vormen passen noemen wij het “overige geschillen”.

Voorwaarde voor mediation is dat jullie er allemaal uit willen komen. Onmin met de buren of iemand in de buurt, een conflictsituatie in een sportteam of een vriendenclub. Er niet uitkomen met een overheidsinstantie.

logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Eric en Colette?

Al 10 jaar zitten wij met cliënten aan tafel om te zorgen dat kinderen niet in de knel komen, dat iedereen het gevoel krijgt dat ze een nette echtscheiding krijgen zodat ze na afloop van de procedure met elkaar in overleg kunnen voor de opvoeding van hun kinderen en dan nog niet moeten beginnen met de verwerking.

Gratis adviesgesprek