scheidingsmediator_max_rens

Mediator Maarssen? Mail scheidingsmediator Max Rens

Meer informatie of een vrijblijvende gesprek aanvragen:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woon je?

Onderwerp

Jouw bericht

Mediator Maarssen

Mediator Maarssen: Max Rens
Tel: +31 6 40613114.
E: [email protected]

Echtscheidingsmediation: Voor elk geschil een oplossing

Bij mediation gaat het hoofdzakelijk om een echtscheiding. Dat is een ingrijpende gebeurtenis, waar vaak een moeilijke periode aan vooraf is gegaan. We maken tijdens de mediation samen afspraken over uw woning, inboedel, financiën en alimentatie.

Het einde van een relatie brengt veel emoties met zich mee, waarbij tegelijkertijd veel praktische zaken moeten worden geregeld. Er zijn veel vragen en praktische onzekerheden.

Een goed ouderschapsplan

Wanneer u kinderen heeft, dan moeten er ook regelingen getroffen worden voor hun. Een goed geregeld ouderschapsplan zorgt voor goede afspraken over de zorg van uw kinderen.

Bij Mediationperspectief laten we kinderen al vroeg bij de echtscheidingsbemiddeling meedenken over wat zij willen. We nemen hun wensen en ideeën zeer serieus. Hoe worden de toekomstige vakanties ingevuld bijvoorbeeld. Voor kinderen is helderheid en duidelijkheid over de situatie zeer belangrijk.

Natuurlijk blijft er naast de wensen van de kinderen ook genoeg ruimte voor de scheidende partners. Mediationperspectief heeft voor beide standpunten ruimte en aandacht.

Mediator bij Scheiding Maarssen

Max Rens is mediator in Maarssen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Max kan zowel bij u thuis of op een neutrale locatie afspreken.

Scheidingsmediation
5 sterren - "Echt, alles voor ons gedaan!" Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Helder en duidelijk." Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Professioneel en toegankelijk ." Max liet op mij een professionele, doch zeer toegankelijke indruk achter. De gesprekken waren duidelijk en er werd prioriteit gegeven aan onze belangrijkste wensen. Dat is wat je ook wilt in een dergelijke situatie. De deskundigheid van Max Rens is voor mij aanleiding om hem aan te bevelen. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit prima.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Alles duidelijk uitgelegd." De heer Rens was en is een zeer vriendelijke man en staat je letterlijk met raad en daad bij. Niet opdringerig en hij legt alles gewoon duidelijk uit. Ik was en ben zeer blij met de afgehandelde zaken.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Betrouwbare en goede adviseur die rekening houdt met de belangen van alle partijen ." Ondanks dat een scheiding geen leuke aanleiding is om contact op te nemen, zijn we zeer tevreden over het proces, het advies, de deskundigheid en de betrokkenheid. Max Rens is een zeer deskundige, betrouwbare en goede adviseur die de belangen van alle partijen (incl. die van de kinderen) goed in de gaten houdt. We hadden geen betere adviseur kunnen wensen!!
logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Max Rens?

  1. Veel financiële ervaring
  2. Professioneel en toegankelijk
  3. Helder en duidelijk
  4. Alle deskundigheid onder 1 dak
  5. Gestructureerd traject
Praktijkgids(echt)scheiding_mediators_2016
Gratis adviesgesprek