scheidingsmediator_max_rens

Mediator Loenen? Mail scheidingsmediator Max Rens

Meer informatie of een vrijblijvende gesprek aanvragen:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woon je?

Onderwerp

Jouw bericht

Mediator scheiding Loenen

Mediator Loenen: Max Rens
Tel: +31 6 40613114.
E: [email protected]

Scheiden in 1 dag

Uw scheiding volledig regelen binnen 1 dag kan. We maken samen afspraken over de financiën en stellen een ouderschapsplan op. Bij een echtscheiding komen een aantal zaken kijken

Bij Mediationperspectief nemen we de tijd voor een passende oplossing. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we alle zaken omtrent de scheiding voor u inzichtelijk maken.

Mensen weer met elkaar in gesprek te krijgen

Hoe vertel je je partner dat je wilt scheiden? Hoe zal hij of zij reageren? Hoe reageren de kinderen? Een (echt)scheiding is een emotionele fase vol onzekerheden en vragen, zeker als jullie ook nog kinderen hebben.

Alles lijkt een situatie, waarin het lijkt alsof jullie tegenover elkaar staan, terwijl je het eigenlijk netjes wilt afhandelen.

Kom ik er financieel wel goed uit?

De grote angst van mensen, die gaan scheiden, is of ze er financieel wel goed uitkomen:

 • Krijg ik wel waar ik recht op heb?
 • Wie blijft er in het oude huis wonen?
 • Hoe worden de lasten verdeeld?

Dit zijn heel normale vragen in een periode waar de scheiding plaatsvindt. De Mediator heeft antwoord op deze vragen. Zo werken we naar een duurzame relatie.

Mediator Loenen – Contact

Max Rens is mediator in Loenen. Samen met u worden alle zaken besproken, die voor u belangrijk zijn. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Max kan zowel bij u thuis of op een neutrale locatie afspreken.

Scheidingsmediation
5 sterren - "Echt, alles voor ons gedaan!" Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Helder en duidelijk." Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Professioneel en toegankelijk ." Max liet op mij een professionele, doch zeer toegankelijke indruk achter. De gesprekken waren duidelijk en er werd prioriteit gegeven aan onze belangrijkste wensen. Dat is wat je ook wilt in een dergelijke situatie. De deskundigheid van Max Rens is voor mij aanleiding om hem aan te bevelen. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit prima.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Betrouwbare en goede adviseur die rekening houdt met de belangen van alle partijen ." Ondanks dat een scheiding geen leuke aanleiding is om contact op te nemen, zijn we zeer tevreden over het proces, het advies, de deskundigheid en de betrokkenheid. Max Rens is een zeer deskundige, betrouwbare en goede adviseur die de belangen van alle partijen (incl. die van de kinderen) goed in de gaten houdt. We hadden geen betere adviseur kunnen wensen!!
Scheidingsmediation
5 sterren - "Alles duidelijk uitgelegd." De heer Rens was en is een zeer vriendelijke man en staat je letterlijk met raad en daad bij. Niet opdringerig en hij legt alles gewoon duidelijk uit. Ik was en ben zeer blij met de afgehandelde zaken.
logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Max Rens, Mediator Loenen?

 1. Gedegen kennis
 2. Emotioneel & financieel onderlegd
 3. Gestructureerd traject
 4. Efficient & uren tijdwinst
 5. Juridische documenten
 6. Tevreden klanten
 7. Onpartijdig & transparant
 8. Alle deskundigheid onder 1 dak
Gratis adviesgesprek