scheidingsmediator_max_rens

Mediator De Meern? Mail scheidingsmediator Max Rens

Meer informatie of een vrijblijvende gesprek aanvragen:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woon je?

Onderwerp

Jouw bericht

Mediator Scheiding De Meern

Mediator De Meern: Max Rens
Tel: +31 6 40613114.
E: [email protected]

Uw scheiding in 1 dag volledig geregeld

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Het einde van een relatie brengt veel emoties met zich mee, waarbij tegelijkertijd veel praktische zaken moeten worden geregeld. Er zijn veel vragen en praktische onzekerheden.

Bij Mediationperspectief kunnen we uw scheiding volledig regelen binnen 1 dag. We maken tijdens de mediation samen afspraken over uw woning, inboedel, financiën en alimentatie.

We maken samen afspraken over de financiën, woning en eventueel alimentatie. Wanneer er sprak is van kinderen dan maken we ook een ouderschapsplan. Het belangrijkste bij echtscheidingsmediation is dat jullie weer met elkaar overleggen en naar elkaar gaan luisteren.

Naar de kinderen luisteren & Ouderschapsplan

Voor kinderen moeten er ook regelingen getroffen worden na de scheiding. Daar is een ouderschapsplan voor. Een plan met duidelijke afspraken over de zorg voor uw kinderen na de scheiding.

Voor kinderen is helderheid en duidelijkheid over de situatie zeer belangrijk. Wat willen de kinderen? Wat zijn hun ideeën en wensen? Hoe worden de toekomstige vakantie ingevuld? Bij wie blijf ik en wanneer?

Echtscheidingsmediation: Voor elk geschil een oplossing

Het einde van een relatie brengt veel emoties met zich mee, waarbij tegelijkertijd veel praktische zaken moeten worden geregeld. Er zijn veel vragen en praktische onzekerheden.

Mediator De Meern – Contact

Max Rens is mediator in De Meern. Samen met u worden alle zaken besproken, die voor u belangrijk zijn. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Max kan zowel bij u thuis of op een neutrale locatie afspreken.

Scheidingsmediation
5 sterren - "Echt, alles voor ons gedaan!" Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Helder en duidelijk." Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Professioneel en toegankelijk ." Max liet op mij een professionele, doch zeer toegankelijke indruk achter. De gesprekken waren duidelijk en er werd prioriteit gegeven aan onze belangrijkste wensen. Dat is wat je ook wilt in een dergelijke situatie. De deskundigheid van Max Rens is voor mij aanleiding om hem aan te bevelen. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit prima.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Betrouwbare en goede adviseur die rekening houdt met de belangen van alle partijen ." Ondanks dat een scheiding geen leuke aanleiding is om contact op te nemen, zijn we zeer tevreden over het proces, het advies, de deskundigheid en de betrokkenheid. Max Rens is een zeer deskundige, betrouwbare en goede adviseur die de belangen van alle partijen (incl. die van de kinderen) goed in de gaten houdt. We hadden geen betere adviseur kunnen wensen!!
Scheidingsmediation
5 sterren - "Alles duidelijk uitgelegd." De heer Rens was en is een zeer vriendelijke man en staat je letterlijk met raad en daad bij. Niet opdringerig en hij legt alles gewoon duidelijk uit. Ik was en ben zeer blij met de afgehandelde zaken.
logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Max Rens?

Max heeft gedegen kennis over mediation bij echtscheidingen. Hij is emotioneel en financieel onderlegd en zorgt voor een gestructureerd traject. Max is efficiënt en zorgt daarmee voor tijdwinst.

Gratis adviesgesprek