mediator-scheiden-colette-pastoor
mediator-scheiden-erik-ebben

Mediator Castricum Eric en Colette

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woont u? (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Mediator bij scheiding Castricum

Uw scheiding in overleg regelen met een mediator in Castricum? Eric en Colette staan voor u klaar voor een vrijblijvend gesprek en extra informatie. Jullie kunnen bij hun terecht, maar ze komen net zo graag naar jullie naar toe, als dat beter past.

Kinderen op de eerste plaats

Colette Pastoor is behalve familie mediator ook relatiecoach en kindbehartiger. Zij helpt jullie en jullie kinderen door de emotionele achtbaan van een scheiding heen. De speerpunten voor Colette

  • Kinderen op de eerste plaats
  • Luisteren naar de kinderen en hun wensen serieus nemen
  • Geen ruzie in het bijzijn van kinderen
  • Gelijke relatie: Kinderen mogen van beide ouders evenveel houden en een relatie opbouwen

Red ik het financieel na de scheiding?

Het is belangrijk om ook te onderzoeken hoe de financiën eruit komen te na na de scheiding. Samen kijken we naar de inkomsten en uitgaven van u beiden. We laten zien welke fiscale voordelen en toeslagen er zijn en waar je recht op hebt.

Mediator Castricum = Samen om tafel

  1. Met behulp van de mediator maakt u in gezamenlijk overleg afspraken over de financiën, zoals alimentatie, uw woning, pensioen etc.
  2. U verkrijgt inzicht in uw besteedbaar inkomen na de scheiding.
  3. Bij minderjarige kinderen wordt er in gezamenlijk overleg een ouderschapsplan opgesteld.

Hoe snel is uw scheiding geregeld?

Er zijn gemiddeld 3 tot 5 gesprekken nodig om alle zaken met elkaar te bespreken en om tot een overeenstemming te komen. Is dit het geval, dan kan de scheiding snel geregeld worden.

Daarnaast spelen de afhandeling van de hypotheek, de waarde van de woning een rol. En of er sprake is van een eigen bedrijf. Hier moet soms een antwoord op zijn voordat verdere stappen ondernomen kunnen worden.

Woont u in Castricum? Gaat u scheiden? Kies voor Mediationperspectief om in gezamenlijk overleg te scheiden

Mediationperspectief is een samenwerkingsverband van registermediators, werkzaam in heel Nederland. Registermediators voldoen aan de kwaliteitseisen waar je als mediator aan moet voldoen volgens de Stichting Kwaliteits Mediators (SKM) verbonden aan de Mediation federatie Nederland (MfN).

Mediator Castricum- contact

Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

Overige geschillen

Mediation is toepasbaar bij alle moeilijke situaties waar twee of meer partijen in terecht kunnen komen. Voor de meest voorkomende geschillen is een mediation vorm te noemen; familie, arbeid en zakelijk, scheiding. Voor alle situaties die niet in die vormen passen noemen wij het “overige geschillen”.

Voorwaarde voor mediation is dat jullie er allemaal uit willen komen. Onmin met de buren of iemand in de buurt, een conflictsituatie in een sportteam of een vriendenclub. Er niet uitkomen met een overheidsinstantie.

logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Colette en Eric?

Omdat echtscheidingen een stuk vriendelijker en eerlijker kunnen. Ze werken vanuit huis omdat ze merken dat huiselijke omgeving bijdraagt aan een prettige scheiding.

Gratis adviesgesprek