Mediator scheiding Breukelen

Mediator Breukelen: Max Rens
Tel: +31 6 40613114.
E: [email protected]

Mensen weer met elkaar in gesprek te krijgen

Een (echt)scheiding is een emotionele fase vol onzekerheden en vragen, zeker als jullie ook nog kinderen hebben. Hoe vertel ik het mijn partner, hoe reageert hij, wanneer vertellen we het de kinderen en hoe zullen zij op de scheiding reageren? Alles lijkt een situatie, waarin het lijkt alsof jullie tegenover elkaar staan, terwijl je het eigenlijk netjes wilt afhandelen.

Waarom mediation?

  1. Samen afspraken maken over de woning, financiën en alimentatie.
  2. Samen een ouderschapsplan opstellen
  3. Soms is het lastig om in een stressvolle periode met elkaar te overleggen
  4. Jullie praten langs elkaar heen of er wordt niet naar elkaar geluisterd

Kies daarom voor scheiding via mediation i.p.v. een duurdere (vecht)scheiding via een advocaat.  Ik begeleid u graag bij:

Kom ik er financieel wel goed uit?

De grote angst van mensen, die gaan scheiden, is of ze er financieel wel goed uitkomen: krijg ik wel waar ik recht op heb? Wie blijft er in het oude huis wonen? Hoe worden de lasten verdeeld? Dit zijn heel normale vragen in een onzekere periode. De Mediator geeft antwoord op deze vragen. Zo werken we naar een duurzame relatie.

Mediator Breukelen – Contact

Max Rens is mediator in Breukelen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Max kan zowel bij u thuis of op een neutrale locatie afspreken.

Scheiding goed regelen? Mail ons voor meer informatie of kosteloos en vrijblijvend eerste adviesgesprek met onze scheidingsmediators.

Waarom Max Rens?

Max Rens heeft veel financiële ervaring. Hij is professioneel en toegankelijk. U heeft bij Max alle deskundigheid onder 1 dak en hij biedt u een gestructureerd traject. Zo is en blijft alles helder en duidelijk.

scheidingsmediator_max_rens

Max Rens: scheidingsmediator &
financieel specialist

Gehuwd, scheiden & mediation

Een echtscheiding aanvragen via een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding

Samenwonen & scheiden

Ongehuwde samenwoners hebben vaak een samenlevingscontract dat beëindigd moet worden...

Scheiden & de woning

Eén van jullie zal het huis verlaten? Daarbij speelt het belang van de kinderen een belangrijke rol.

Scheiden & de kinderen

Wat overkomt kinderen? Kinderen ervaren een scheiding als iets heel ergs dat hen overkomt.

Scheiden & alimentatie

Als jullie een relatie hebben met kinderen, zullen jullie in de regel een alimentatieregeling afspreken

Scheiden & je pensioen

Het opgebouwde ouderdomspensioen moet tussen de partners verdeeld worden

Scheiden, mediation & kosten

Scheiden kost geld. De kosten van scheidingsmediation kunnen echter enorm verschillen.

Scheiden in 1 dag

Naast het regulier scheidingstraject, bieden wij ook scheiden in 1 dag, snel scheiden.

Scheiden & de onderneming

Het hebben van een onderneming is een belangrijk bespreekpunt bij een scheiding en vergt de nodige expertise.

Stappenplan scheiden

Wat moet er allemaal gebeuren, wat moeten we regelen bij de scheiding?

Reviews clienten
Scheidingsmediation
4 sterren - "Betrouwbare en goede adviseur die rekening houdt met de belangen van alle partijen ." Ondanks dat een scheiding geen leuke aanleiding is om contact op te nemen, zijn we zeer tevreden over het proces, het advies, de deskundigheid en de betrokkenheid. Max Rens is een zeer deskundige, betrouwbare en goede adviseur die de belangen van alle partijen (incl. die van de kinderen) goed in de gaten houdt. We hadden geen betere adviseur kunnen wensen!!
Scheidingsmediation
5 sterren - "Alles duidelijk uitgelegd." De heer Rens was en is een zeer vriendelijke man en staat je letterlijk met raad en daad bij. Niet opdringerig en hij legt alles gewoon duidelijk uit. Ik was en ben zeer blij met de afgehandelde zaken.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Professioneel en toegankelijk ." Max liet op mij een professionele, doch zeer toegankelijke indruk achter. De gesprekken waren duidelijk en er werd prioriteit gegeven aan onze belangrijkste wensen. Dat is wat je ook wilt in een dergelijke situatie. De deskundigheid van Max Rens is voor mij aanleiding om hem aan te bevelen. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit prima.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Helder en duidelijk." Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Echt, alles voor ons gedaan!" Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn.
Gratis adviesgesprek