scheidingsmediator_max_rens

Mediator Bilthoven? Mail scheidingsmediator Max Rens

Meer informatie of een vrijblijvende gesprek aanvragen:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woon je?

Onderwerp

Jouw bericht

Mediation bij scheiding Bilthoven

Mediator Bilthoven: Max Rens
Tel: +31 6 40613114.
E: [email protected]

Mensen weer met elkaar in gesprek te krijgen

Hoe reageert je partner op jouw als je over scheiden begint? En hoe zullen de kinderen reageren? Een scheiding is een emotionele periode, die vol zit met onzekerheden. Omdat je niet weet wat je te wachten staat, er veel vragen zijn is een mediator een goede oplossing. Hij luister naar jullie en brengt wensen in kaart. Daarnaast weet een mediator wat er allemaal geregeld moet worden en waar je recht op hebt.

Echtscheidingsmediation: Voor elk geschil een oplossing

Bij Mediationperspectief geloven we dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Alleen zie je dit zelf niet altijd omdat een scheiding een ingrijpende gebeurtenis is. Een mediator maakt duidelijke afspraken over de woning, de inboedel, de financiën en alimentatie. Een mediator heeft antwoord op alle vragen en zorgt ervoor dat de praktische zaken geregeld kunnen worden.

Ouderschapsplan Regelen

Een scheiding wordt niet makkelijker met kinderen. Wie gaat er voor de kinderen zorgen? Wat willen de kinderen? Welke regelingen moeten er getroffen worden? Dit zijn enkele vragen die aan bod zullen komen.

Bij Mediationperspectief stellen we de kinderen op de eerste plaats en laten hen meedenken over wat zij willen. We nemen hun wensen en ideeën zeer serieus. Hoe worden de toekomstige vakanties ingevuld bijvoorbeeld. Voor kinderen is helderheid en duidelijkheid, en daarom een ouderschapsplan, over de situatie zeer belangrijk.

Mediator Bilthoven – Contact

Max Rens is mediator in De Bilt. Samen met u worden alle zaken besproken, die voor u belangrijk zijn. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Max kan zowel bij u thuis of op een neutrale locatie afspreken.

Scheidingsmediation
5 sterren - "Echt, alles voor ons gedaan!" Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Helder en duidelijk." Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Professioneel en toegankelijk ." Max liet op mij een professionele, doch zeer toegankelijke indruk achter. De gesprekken waren duidelijk en er werd prioriteit gegeven aan onze belangrijkste wensen. Dat is wat je ook wilt in een dergelijke situatie. De deskundigheid van Max Rens is voor mij aanleiding om hem aan te bevelen. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit prima.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Betrouwbare en goede adviseur die rekening houdt met de belangen van alle partijen ." Ondanks dat een scheiding geen leuke aanleiding is om contact op te nemen, zijn we zeer tevreden over het proces, het advies, de deskundigheid en de betrokkenheid. Max Rens is een zeer deskundige, betrouwbare en goede adviseur die de belangen van alle partijen (incl. die van de kinderen) goed in de gaten houdt. We hadden geen betere adviseur kunnen wensen!!
Scheidingsmediation
5 sterren - "Alles duidelijk uitgelegd." De heer Rens was en is een zeer vriendelijke man en staat je letterlijk met raad en daad bij. Niet opdringerig en hij legt alles gewoon duidelijk uit. Ik was en ben zeer blij met de afgehandelde zaken.
logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Max Rens, Mediator Loenen?

  • Gedegen kennis
  • Emotioneel & financieel onderlegd
  • Gestructureerd traject
  • Efficient & uren tijdwinst
  • Juridische documenten
  • Tevreden klanten
  • Onpartijdig & transparant
  • Alle deskundigheid onder 1 dak
Gratis adviesgesprek