mediator-scheiden-colette-pastoor
mediator-scheiden-erik-ebben

Mediator Beverwijk Eric en Colette

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woont u? (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Mediator Beverwijk: In overleg uw scheiding regelen

Zijn jullie woonachtig in Beverwijk, bel dan gerust voor extra informatie over wat mediation voor jullie kan betekenen. Een vrijblijvend gesprek aanvragen mag natuurlijk ook. Bij mediationperspectief zijn we heel flexibel. Jullie kunnen naar ons toekomen en wij komen graag naar jullie, als dat beter past.

Mediation: samen afspraken maken

We beginnen de echtscheidingsmediation met een kennismakingsgesprek. We kunnen dan samen bepalen of mediation bij u past. Wanneer u samen voor mediation kiest, dan gaan we in overleg met hulp van de mediator afspraken maken over

Woont u in Beverwijk en gaat u scheiden? Wenst u in gezamenlijk overleg te scheiden met behulp van een mediator?

Mediationperspectief is een samenwerkingsverband van registermediators, werkzaam in heel Nederland. Registermediators voldoen aan de kwaliteitseisen waar je als mediator aan moet voldoen volgens de Stichting Kwaliteits Mediators (SKM) verbonden aan de Mediation federatie Nederland (MfN).

Wat kunnen wij als mediator voor u betekenen?

  • door gebruik te maken van een mediator, vergroot je de kans op een scheiding op basis van duurzame afspraken.
  • door onze onpartijdigheid, behartigen we de belangen van u beiden.
  • Met elkaar zetten we alles op een rij en komen we tot een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing.

Mediator Beverwijk – contact

Mediator Beverwijk, Wijk aan Zee en omgeving: maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

Overige geschillen

Mediation is toepasbaar bij alle moeilijke situaties waar twee of meer partijen in terecht kunnen komen. Voor de meest voorkomende geschillen is een mediation vorm te noemen; familie, zakelijk, scheiding. Voor alle situaties die niet in die vormen passen noemen wij het “overige geschillen”.

Voorwaarde voor mediation is dat jullie er allemaal uit willen komen. Onmin met de buren of iemand in de buurt, een conflictsituatie in een sportteam of een vriendenclub. Er niet uitkomen met een overheidsinstantie.

We zijn ook actief in de volgende regio’s:

Scheiden in Amsterdam

Scheiden in Utrecht

Scheiden in Den-Haag

logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Eric en Colette?

Eric Ebben, voormalig docent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, adviseert advocaten, notarissen en mediators op het gebied van huwelijksvermogensrecht, erfrecht en scheidingsrecht.

Colette Pastoor is behalve familie mediator ook relatiecoach en kindbehartiger. Zij helpt jullie en jullie kinderen door de emotionele achtbaan van een scheiding heen. Samen zorgen ze voor de beste fiscale, juridische, financiele maar ook emotionele echtscheiding die je maar kunt krijgen.

Gratis adviesgesprek