scheidingsmediator-gooi-gelderland

Contact Mediator Apeldoorn

Mediator Arletta

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woont u? (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Mediator scheiding Apeldoorn

Mediator Apeldoorn: Arletta Bis

Een scheiding in Apeldoorn regelen/aanvragen is moeilijk en emotioneel. Door met een mediator duidelijkheid te scheppen en de zaken open en transparant te maken zet je een goede stap in het regelen van je scheiding.

Arletta J. de Bis Hulleman is accountant (sinds 1993) en MfN registermediator (sinds 2004) met de accreditatie van familie en arbeidsmediator.

Stappenplan mediation scheiding Gorinchem

 • Intake:
  Tijdens het intake gesprek wordt globaal de situatie besproken. We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
 • Kennismakingsgesprek:
  Bij het kennismakingsgesprek bepalen we of mediation een oplossing kan bieden voor jullie en ik jullie mag begeleiden. Jullie willen immers in een veilige en betrouwbare omgeving werken aan de gevolgen van de scheiding.
 • Mediationgesprekken:
  Tijdens de mediationgesprekken inventariseren wij alle onderwerpen, die jullie belangrijk vinden. Niets blijft onbesproken en er is altijd ruimte voor jullie emoties. Uiteraard informeren wij jullie zoveel mogelijk over de juridische en fiscale gevolgen.
 • Convenant:
  Het resultaat van de mediationgesprekken wordt vastgelegd in een convenant. Hierin staan alle afspraken. Een evenwichtig convenant zorgt voor duidelijkheid en vrede in de toekomst.
 • Ouderschapsplan:
  Wanneer er kinderen zijn, dan maken we ook een ouderschapsplan. Dat zijn afspraken die over de zorg van de kinderen gaan.
 • Kindgesprek:
  Kinderen vinden het vaak prettig om ook hun zegje te kunnen doen. Wij merken, dat dat jullie kinderen kan helpen bij hun eigen proces.
 • Pensioenverevening:
  Het verdelen van de pensioenen is een essentieel onderdeel van iedere scheiding. Ga je eenmaal met pensioen, dan is ook dat tenminste geregeld.
 • Verzoekschrift:
  Als dan echt alles helder en overtuigend is besproken en vastgelegd is wordt, indien nodig, het verzoek ingediend bij de rechtbank om jullie verzoek te bekrachtigen.

Hoe snel is uw scheiding geregeld?

Om alle zaken met elkaar te bespreken en een convenant te kunnen maken zijn er gemiddeld 3 tot 5 gesprekken nodig. Als dit gerealiseerd is, dan kan de scheiding snel geregeld worden.

De hypotheek, de waarde van de woning spelen een belangrijke rol in de afwikkeling van een scheiding. Soms moet hier eerst een antwoord op komen, voordat er verdere stappen in de mediation bij een echtscheiding genomen kunnen worden.

Mediator Apeldoorn – Contact

Meer informatie ? Neem via het contactformulier contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Scheidingsmediator & familiemediator Arletta de Bis Hulleman is o.a. werkzaam in:  ZwolleApeldoornVaassen en EpeAmersfoortZeewoldeGorinchem

logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Arletta?

 1. Ervaren mediator
 2. Gespecialiseerd in scheidingen
 3. Gedegen kennis
 4. Zowel emotioneel als financiëel onderlegd
Gratis adviesgesprek