scheidingsmediator_max_rens

Max Rens – Scheidingsmediator, financieel specialist en co-auteur Praktijkgids voor scheidingen. Werkzaam in Vianen.

Mail Max voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woon je?

Onderwerp

Jouw bericht

Scheiden in Vianen? Scheidingsmediator gezocht

Mediator Vianen: Max Rens
Tel: +31 6 40613114.
E: [email protected]

Gaan jullie scheiden en op zoek naar een goede mediator? Als jullie woonachtig zijn in of in de buurt van Vianen, dan vind je ons op een goed bereikbare plek in het centrum van vestingstad Vianen aan de Weesdijk. Bel gerust voor extra informatie of een vrijblijvend gesprek. Jullie kunnen naar ons komen en wij komen ook naar jullie, als dat beter past.

Ons adres is Weesdijk 50A, 4132 BL te Vianen.

Scheidingsperspectief is een samenwerkingsverband van registermediators, werkzaam in heel Nederland, gespecialiseerd in scheidingen. Onze registermediators voldoen aan de kwaliteitseisen waar je als mediator aan moet voldoen volgens de Stichting Kwaliteits Mediators (SKM) verbonden aan de Mediation federatie Nederland (MfN). Om onze expertise zo uitgebreid mogelijk te maken werken wij nauw samen met elkaar.

Scheiden

Bij een groot deel van de mediations gaat het om een echtscheiding. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, vaak is hier een moeilijke periode aan vooraf gegaan. Het einde van een relatie brengt veel emoties met zich mee, waarbij tegelijkertijd veel praktische zaken moeten worden geregeld. Er zijn veel vragen en praktische onzekerheden.

We doen het samen

Door gebruik te maken van een mediator gespecialiseerd in scheidingen, vergroot je de kans op een scheiding op basis van duurzame afspraken. Zorgvuldigheid en evenwicht staan bij ons centraal.

Met elkaar zetten we alles op een rij en komen we tot een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Dit is zeker belangrijk wanneer er afspraken gemaakt moeten worden over de opvoeding van de kinderen. Je leert afstand van elkaar nemen als partners, maar tegelijkertijd als ouders wel met elkaar in contact te blijven. Met mediation kun je veel problemen in de toekomst voorkomen.

Zonder die ander?

Soms is er reden om de ander niet bij de gesprekken te betrekken. Je bent op zoek naar hulp hoe je het zelf kunt oplossen. Het kan ook zonder die ander. Dan heet het coaching.

Wil jij ook?

  • Weten waar de angel zit?
  • Weten hoe je de impasse kunt doorbreken?
  • Win-win voor jezelf en de ander?

Zoek je bemiddeling in Vianen en omgeving, neem dan contact op >

Scheidingsmediation
5 sterren - "Echt, alles voor ons gedaan!" Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Helder en duidelijk." Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Professioneel en toegankelijk ." Max liet op mij een professionele, doch zeer toegankelijke indruk achter. De gesprekken waren duidelijk en er werd prioriteit gegeven aan onze belangrijkste wensen. Dat is wat je ook wilt in een dergelijke situatie. De deskundigheid van Max Rens is voor mij aanleiding om hem aan te bevelen. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit prima.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Betrouwbare en goede adviseur die rekening houdt met de belangen van alle partijen ." Ondanks dat een scheiding geen leuke aanleiding is om contact op te nemen, zijn we zeer tevreden over het proces, het advies, de deskundigheid en de betrokkenheid. Max Rens is een zeer deskundige, betrouwbare en goede adviseur die de belangen van alle partijen (incl. die van de kinderen) goed in de gaten houdt. We hadden geen betere adviseur kunnen wensen!!
Scheidingsmediation
5 sterren - "Alles duidelijk uitgelegd." De heer Rens was en is een zeer vriendelijke man en staat je letterlijk met raad en daad bij. Niet opdringerig en hij legt alles gewoon duidelijk uit. Ik was en ben zeer blij met de afgehandelde zaken.
logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Max Rens?

Max heeft gedegen kennis over mediation bij echtscheidingen. Hij is emotioneel en financieel onderlegd en zorgt voor een gestructureerd traject. Max is efficiënt en zorgt daarmee voor tijdwinst.

Gratis adviesgesprek