scheidingsmediator_max_rens

Mediator IJsselstein? Mail scheidingsmediator Max Rens

Meer informatie of een vrijblijvende gesprek aanvragen:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woon je?

Onderwerp

Jouw bericht

Scheidingsmediator IJsselstein

Mediator IJsselstein: Max Rens
Tel: +31 6 40613114.
E: [email protected]

Woont u in IJsselstein of omgeving dan is Max Rens de scheidingsmediator die bij u in de buurt werkzaam is en u graag van dienst zal zijn. Als scheidingmediator van Mediationperspectief begrijpt hij dat het beëindigen van een relatie of huwelijk een uiterst moeilijk proces is. Hij helpt u de knelpunten te identificeren en lost met beide partijen de problemen met betrekking tot uw juridische scheiding op. Want het moet voor beide kanten goed geregeld zijn, met respect en transparantie.

Zaken die bij scheidingsmediation o.a. behandeld worden:

Stappenplan scheiding:

 • Intake:
  Het eerste (vaak telefonische) gesprek waarin globaal de situatie wordt besproken en de eerste gegevens worden doorgegeven. We maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
 • Kennismakingsgesprek:
  In dit gesprek bepalen wij samen of jullie vraag zich leent voor mediation en of jullie die mediation door ons willen laten begeleiden. Jullie willen immers in een veilige en betrouwbare omgeving werken aan de gevolgen van de scheiding.
 • Mediationgesprekken:
  In de mediationgesprekken inventariseren wij alle onderwerpen, die jullie willen bespreken. Wij sporen jullie aan om alle vragen te stellen, zodat niets onbesproken blijft en er ruimte is voor jullie emoties. Uiteraard informeren wij jullie zoveel mogelijk over de juridische en fiscale gevolgen.
 • Convenant:
  Het resultaat van jullie inspanningen verwoorden wij in een convenant, dat alle afspraken bevat, die jullie gemaakt hebben. Een evenwichtig convenant behoedt jullie in de toekomst voor onvrede en onduidelijkheden.
 • Ouderschapsplan:
  Als jullie kinderen hebben, verwerken wij jullie afspraken ten aanzien van de kinderen in het ouderschapsplan. Dit wordt als bijlage bij het convenant gevoegd.
 • Kindgesprek:
  Als de kinderen dat prettig vinden, bieden wij de mogelijkheid om met de kinderen te praten, opdat ook zij hun zegje kunnen doen. Wij merken, dat dat jullie kinderen kan helpen bij hun eigen proces.
 • Pensioenverevening:
  Omdat wij vinden, dat het verdelen van de pensioenen een essentieel onderdeel is van iedere scheiding, verwoorden wij ook die afspraken in een aparte paragraaf in het convenant. Ga je eenmaal met pensioen, dan is ook dat tenminste geregeld.
 • Verzoekschrift:
  Als dan echt alles helder en overtuigend is besproken en vastgelegd is wordt, indien nodig, het verzoek ingediend bij de rechtbank om jullie verzoek te bekrachtigen.
Scheidingsmediation IJsselstein

Max heeft een aantal spreekruimtes in tot zijn beschikking maar komt, indien gewenst, ook bij u thuis of een plek van uw voorkeur in IJsselstein.

Scheidingsmediation
5 sterren - "Echt, alles voor ons gedaan!" Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn.
Scheidingsmediation
5 sterren - "Helder en duidelijk." Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Professioneel en toegankelijk ." Max liet op mij een professionele, doch zeer toegankelijke indruk achter. De gesprekken waren duidelijk en er werd prioriteit gegeven aan onze belangrijkste wensen. Dat is wat je ook wilt in een dergelijke situatie. De deskundigheid van Max Rens is voor mij aanleiding om hem aan te bevelen. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit prima.
Scheidingsmediation
4 sterren - "Betrouwbare en goede adviseur die rekening houdt met de belangen van alle partijen ." Ondanks dat een scheiding geen leuke aanleiding is om contact op te nemen, zijn we zeer tevreden over het proces, het advies, de deskundigheid en de betrokkenheid. Max Rens is een zeer deskundige, betrouwbare en goede adviseur die de belangen van alle partijen (incl. die van de kinderen) goed in de gaten houdt. We hadden geen betere adviseur kunnen wensen!!
Scheidingsmediation
5 sterren - "Alles duidelijk uitgelegd." De heer Rens was en is een zeer vriendelijke man en staat je letterlijk met raad en daad bij. Niet opdringerig en hij legt alles gewoon duidelijk uit. Ik was en ben zeer blij met de afgehandelde zaken.
logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Max Rens?

Max heeft gedegen kennis over mediation bij echtscheidingen. Hij is emotioneel en financieel onderlegd en zorgt voor een gestructureerd traject. Max is efficiënt en zorgt daarmee voor tijdwinst.

Gratis adviesgesprek