Scheiden in Utrecht? Kom er samen goed uit met een uitstekende Mfn scheidingsmediator?

Zijn jullie woonachtig in Utrecht, dan is Max Rens jullie scheidingsmediator. Max is zeer zorgvuldig en als mediator gespecialiseerd in scheidingen. Daarnaast is hij financieel specialist en co-auteur van de Praktijkgids voor scheidingen.

Wat doet een (echt)scheidingsmediator? Het maakt niet uit of jullie gehuwd zijn of samenwonen. Een scheidingsmediator helpt beide partijen om fatsoenlijk te onderhandelen, om op het woordgebruik te letten, en om goed naar elkaar te luisteren ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. De mediator ziet er tenslotte ook op toe dat alles dat wat geregeld moet worden ook besproken en vastgelegd wordt.

Mail Max of bel 06 40 61 31 14 voor extra informatie of een vrijblijvend gesprek. Overdag of  s’avonds. Max Rens verzorgt ook scheiden in 1 dag. Informeer naar de mogelijkheden.

Gelegen op een goed bereikbare plek op de grens van het centrum en de wijk Tuindorp aan het Eykmanplein. Adres: Blauwkapelseweg 153, 3572 KE te Utrecht.

Scheiden in Utrecht? Max helpt jullie bij:

Gehuwd, scheiden & mediation

Een echtscheiding aanvragen via een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding.

Samenwonen & scheiden

Ongehuwde samenwoners hebben vaak een samenlevingscontract dat beëindigd moet worden.

Scheiden & de woning

Eén van jullie zal het huis verlaten? Daarbij speelt het belang van de kinderen een belangrijke rol.

Scheiden & de kinderen

Wat overkomt kinderen? Kinderen ervaren een scheiding als iets heel ergs dat hen overkomt.

Scheiden & alimentatie

Als jullie kinderen hebben, zullen jullie in de regel een alimentatieregeling moeten afspreken.

Scheiden & pensioen

Het opgebouwde ouderdomspensioen moet tussen de partners verdeeld worden.

Scheiden in 1 dag

Naast het regulier scheidingstraject, bieden wij ook scheiden in 1 dag, snel scheiden.

Scheiden & onderneming

Het hebben van een onderneming is een belangrijk bespreekpunt bij een scheiding en vergt de nodige expertise.

Stappenplan scheiden

Wat moet er allemaal gebeuren, wat moeten we regelen bij de scheiding?

Stappenplan scheidingsmediation:

Stap 1: INTAKE SCHEIDINGSMEDIATION

Het eerste (vaak telefonische) gesprek waarin globaal de situatie wordt besproken en de eerste gegevens worden doorgegeven. We maken een afspraak voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Stap 2: KENNISMAKINGSGESPREK

In dit gesprek bepalen wij samen of jullie vraag zich leent voor echtscheidingsmediation en of jullie die mediation door een mediator van Scheidingsperspectief willen laten begeleiden

Stap 3: MEDIATIONGESPREKKEN

In de mediationgesprekken inventariseren wij alle onderwerpen, die jullie willen bespreken. Wij sporen jullie aan om alle vragen te stellen, zodat niets onbesproken blijft. Uiteraard informeren wij jullie zoveel mogelijk over de juridische en fiscale gevolgen.

Stap 4: PENSIOENVEREVENING

Omdat wij vinden, dat het verdelen van de pensioenen een essentieel onderdeel is van iedere scheiding, verwoorden wij ook die afspraken in een aparte paragraaf in het convenant. Ga je eenmaal met pensioen, dan is ook dat tenminste geregeld.

Stap 5: CONVENANT

Het resultaat van jullie inspanningen verwoorden wij in een convenant, dat alle afspraken bevat, die jullie gemaakt hebben. Een evenwichtig convenant behoedt jullie in de toekomst voor losse eindjes.

Stap 6: OUDERSCHAPSPLAN

Als jullie kinderen hebben, verwerken wij jullie afspraken ten aanzien van de kinderen in het ouderschapsplan. Dit wordt als bijlage bij het convenant gevoegd.

Stap 7: KINDGESPREK

Als de kinderen dat prettig vinden, bieden wij de mogelijkheid om met de kinderen te praten, opdat ook zij hun zegje kunnen doen. Wij merken, dat dat jullie kinderen kan helpen bij hun eigen proces.

Stap 8: TIPS

Als alle stukken getekend zijn die jullie scheiding een definitief karakter geven, kunnen wij nog vragen beantwoorden over de feitelijke invulling van alle afspraken. Het kan prettig zijn om alles nog eens helder te krijgen.

Stap 9: VERZOEKSCHRIFT

Als dan echt alles helder en overtuigend is besproken en is vastgelegd wordt, indien nodig, het verzoek ingediend bij de rechtbank om jullie verzoek te bekrachtigen.

100%

JULLIE SCHEIDING

GOED GEREGELD

Afspraak of meer informatie over scheidingsmediation?

Neem contact op.

Klanttevredenheid: 8,4

scheidingsmediator_max_rens

Max Rens – Scheidingsmediator, financieel specialist en co-auteur Praktijkgids voor scheidingen. Werkzaam regio Utrecht.

Mail Max voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bericht

(Co) auteur financiële gedeelte praktijkgids bij Scheidingen

Praktijkgids(echt)scheiding_mediators_2016

Cliënten over scheidingsmediator Max Rens:

``Professioneel en toegankelijk``
Max liet op mij een professionele, doch zeer toegankelijke indruk achter. De gesprekken waren duidelijk en er werd prioriteit gegeven aan onze belangrijkste wensen. Dat is wat je ook wilt in een dergelijke situatie. De deskundigheid van Max Rens is voor mij aanleiding om hem aan te bevelen. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit prima. - Barbara
``Betrouwbare en goede adviseur.``
Ondanks dat een scheiding geen leuke aanleiding is om contact op te nemen, zijn we zeer tevreden over het proces, het advies, de deskundigheid en de betrokkenheid. Max Rens is een zeer deskundige, betrouwbare en goede adviseur die de belangen van alle partijen (incl. die van de kinderen) goed in de gaten houdt. We hadden geen betere adviseur kunnen wensen!! - Friso
``Alles duidelijk uitgelegd``
De heer Rens was en is een zeer vriendelijke man en staat je letterlijk met raad en daad bij. Niet opdringerig en hij legt alles gewoon duidelijk uit. Ik was en ben zeer blij met de afgehandelde zaken. - Eddy
``Echt, alles voor ons gedaan!``
Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn. - Erik
``Structuur & humor``
Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces. - Suzanne
Gratis adviesgesprek