Scheiden in Den Haag met een uitstekende Mfn Scheidingsmediator? Kom er samen goed uit.

Woon je in prachtig Den Haag  en wil je ook de beste dienstverlening bij de afwikkeling van jullie scheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met Mfn mediator Max Rens, specialisatie scheidingen. Max is zeer zorgvuldig en zowel scheidingsjurist als financieel specialist en begeleidt jullie scheiding van A tot Z.

Max heeft een aantal spreekruimtes tot zijn beschikking maar komt, indien gewenst, ook bij je thuis of een plek van je voorkeur.

Scheidingsperspectief is een samenwerkingsverband van registermediators, werkzaam in heel Nederland. Onze registermediators voldoen aan de kwaliteitseisen waar je als mediator aan moet voldoen volgens de Stichting Kwaliteits Mediators (SKM) verbonden aan de Mediation federatie Nederland (MfN). Om onze expertise zo uitgebreid mogelijk te maken werken wij nauw samen met elkaar.

Scheiden in Den Haag
Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis en brengt veel emoties met zich mee, waarbij tegelijkertijd veel praktische zaken moeten worden geregeld. Ik vind hierbij zorgvuldigheid en een evenwichtige uitkomst voor beide partijen belangrijk.

We doen het samen in Den Haag
Door gebruik te maken van mij als onpartijdige scheidingmediator, vergroot je de kans op een scheiding op basis van duurzame afspraken. Met elkaar zetten we alles op een rij en komen we tot een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Dit is zeker belangrijk wanneer er afspraken gemaakt moeten worden over de opvoeding van de kinderen. Je leert afstand van elkaar nemen als partners, maar tegelijkertijd als ouders wel met elkaar in contact te blijven. Met goede mediation kun je veel problemen in de toekomst voorkomen. Ik help jullie graag.

“Echt, alles voor ons gedaan!”
Ik heb Max Rens in een week dagelijks gebeld en hij hoorde alles rustig aan. Hij heeft echt alles voor ons gedaan. En zei, dat we niet genoeg vragen konden stellen. Nou, dat hebben we gedaan! Niets was te veel. Dhr. Rens vond dat het ons document was en dat het goed moest zijn.
Erik

Mfn Scheidingsmediator Max Rens kan jullie helpen bij:

Gehuwd & mediation

Een echtscheiding aanvragen via een gemeenschappelijk verzoek tot echtscheiding

Samenwonen & scheiden

Ongehuwde samenwoners hebben vaak een samenlevingscontract dat beëindigd moet worden...

Scheiden & de woning

Eén van jullie zal het huis verlaten? Daarbij speelt het belang van de kinderen een belangrijke rol.

Scheiden & de kinderen

Wat overkomt kinderen? Kinderen ervaren een scheiding als iets heel ergs dat hen overkomt.

Scheiden & alimentatie

Als jullie een relatie hebben met kinderen, zullen jullie in de regel een alimentatieregeling afspreken

Scheiden & je pensioen

Het opgebouwde ouderdomspensioen moet tussen de partners verdeeld worden

Scheiden & de onderneming

Het hebben van een onderneming is een belangrijk bespreekpunt bij een scheiding en vergt de nodige expertise.

Scheiden in 1 dag

Naast het regulier scheidingstraject, bieden wij ook scheiden in 1 dag, snel scheiden.

Stappenplan scheiden

Wat moet er allemaal gebeuren, wat moeten we regelen bij de scheiding?

Ondanks dat een scheiding geen leuke aanleiding is om contact op te nemen, zijn we zeer tevreden over het proces, het advies, de deskundigheid en de betrokkenheid. Max Rens is een zeer deskundige, betrouwbare en goede adviseur die de belangen van alle partijen (incl. die van de kinderen) goed in de gaten houdt. We hadden geen betere adviseur kunnen wensen!! - Friso

Wil jij ook?

  • Weten waar de angel zit?
  • Weten hoe je de impasse kunt doorbreken?
  • Win-win voor jezelf en de ander?

Zoek je bemiddeling in Den Haag en omgeving, neem dan contact op met
Mfn scheidingsmediator Max Rens

Stappenplan scheidingsmediation

Stap 1: INTAKE SCHEIDINGSMEDIATION

Het eerste (vaak telefonische) gesprek waarin globaal de situatie wordt besproken en de eerste gegevens worden doorgegeven. We maken een afspraak voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Stap 2: KENNISMAKINGSGESPREK

In dit gesprek bepalen wij samen of jullie vraag zich leent voor echtscheidingsmediation en of jullie die mediation door een mediator van Scheidingsperspectief willen laten begeleiden

Stap 3: MEDIATIONGESPREKKEN

In de mediationgesprekken inventariseren wij alle onderwerpen, die jullie willen bespreken. Wij sporen jullie aan om alle vragen te stellen, zodat niets onbesproken blijft. Uiteraard informeren wij jullie zoveel mogelijk over de juridische en fiscale gevolgen.

Stap 4: PENSIOENVEREVENING

Omdat wij vinden, dat het verdelen van de pensioenen een essentieel onderdeel is van iedere scheiding, verwoorden wij ook die afspraken in een aparte paragraaf in het convenant. Ga je eenmaal met pensioen, dan is ook dat tenminste geregeld.

Stap 5: CONVENANT

Het resultaat van jullie inspanningen verwoorden wij in een convenant, dat alle afspraken bevat, die jullie gemaakt hebben. Een evenwichtig convenant behoedt jullie in de toekomst voor losse eindjes.

Stap 6: OUDERSCHAPSPLAN

Als jullie kinderen hebben, verwerken wij jullie afspraken ten aanzien van de kinderen in het ouderschapsplan. Dit wordt als bijlage bij het convenant gevoegd.

Stap 7: KINDGESPREK

Als de kinderen dat prettig vinden, bieden wij de mogelijkheid om met de kinderen te praten, opdat ook zij hun zegje kunnen doen. Wij merken, dat dat jullie kinderen kan helpen bij hun eigen proces.

Stap 8: TIPS

Als alle stukken getekend zijn die jullie scheiding een definitief karakter geven, kunnen wij nog vragen beantwoorden over de feitelijke invulling van alle afspraken. Het kan prettig zijn om alles nog eens helder te krijgen.

Stap 9: VERZOEKSCHRIFT

Als dan echt alles helder en overtuigend is besproken en is vastgelegd wordt, indien nodig, het verzoek ingediend bij de rechtbank om jullie verzoek te bekrachtigen.

scheidingsmediator_max_rens

Max Rens – Scheidingsmediator, financieel specialist en co-auteur Praktijkgids voor scheidingen. Werkzaam regio Den Haag.

Mail Max voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

(Co) auteur financiele gedeelte praktijkgids bij Scheidingen

Praktijkgids(echt)scheiding_mediators_2016
“Helder en duidelijk.”
Soms, als wij zelf bijna slaande ruzie kregen, wist de heer Rens ons toch weer rustig te krijgen, zodat we weer verder konden. Hij is erg transparant en werkt volgens vaste patronen, wat erg rustgevend was. Daarnaast weet hij humor te brengen in een moeilijk proces. - Suzanne
De heer Rens was en is een zeer vriendelijke man en staat je letterlijk met raad en daad bij. Niet opdringerig en hij legt alles gewoon duidelijk uit. Ik was en ben zeer blij met de afgehandelde zaken. - Eddy
Max liet op mij een professionele, doch zeer toegankelijke indruk achter. De gesprekken waren duidelijk en er werd prioriteit gegeven aan onze belangrijkste wensen. Dat is wat je ook wilt in een dergelijke situatie. De deskundigheid van Max Rens is voor mij aanleiding om hem aan te bevelen. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit prima. - Barbara

Gratis adviesgesprek