scheidingsmediator_max_rens

Max Rens – Scheidingsmediator, financieel specialist en co-auteur Praktijkgids voor scheidingen. Werkzaam regio Den Bosch.

Mail Max voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woon je?

Onderwerp

Jouw bericht

Scheiden in Den Bosch via mediation | Goede scheidingsmediator / bemiddelaar gezocht? Max Rens

Zijn jullie woonachtig in of in de buurt van Den Bosch? Dan is Max Rens de scheidingsmediator / scheidingsbemiddelaar die bij jou in de buurt werkzaam is en je graag van dienst zal zijn. Max heeft een aantal spreekruimtes tot zijn beschikking maar komt, indien gewenst, ook bij je thuis of een plek van je voorkeur.

Mediationperspectief is een samenwerkingsverband van registermediators, werkzaam in heel Nederland. Registermediators voldoen aan de kwaliteitseisen waar je als mediator aan moet voldoen volgens de Stichting Kwaliteits Mediators (SKM) verbonden aan de Mediation federatie Nederland (MfN).

Om onze expertise zo uitgebreid mogelijk te maken werken wij nauw samen met elkaar. Mediationperspectief staat voor alle vormen van conflictbemiddeling. Voor het onderwerp scheiden hebben wij Scheidingsperspectief een eigen handelsnaam gegeven omdat dit een vak apart is waarbij specifieke expertise nodig is.

Scheiden? Echtscheidingsbemiddeling vergroot de kans op een scheiding op basis van duurzame afspraken.

Bij een groot deel van de mediations gaat het om een scheiding. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis, vaak is hier een moeilijke periode aan vooraf gegaan. Het einde van een relatie brengt veel emoties met zich mee, waarbij tegelijkertijd veel praktische zaken moeten worden geregeld. Er zijn veel vragen en praktische onzekerheden.

We doen het samen
Door gebruik te maken van een mediator, vergroot je de kans op een scheiding op basis van duurzame afspraken.
Met elkaar zetten we alles op een rij en komen we tot een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Dit is zeker belangrijk wanneer er afspraken gemaakt moeten worden over de opvoeding van de kinderen. Je leert afstand van elkaar nemen als partners, maar tegelijkertijd als ouders wel met elkaar in contact te blijven. Met mediation kun je veel problemen in de toekomst voorkomen.

Mediator bij Arbeidsconflicten
Naast bemiddeling bij scheidingen, begeleiden wij als mediator ook bij een arbeidsconflict of een andere kwestie die om oplossing vraagt. Arbeidsconflicten zijn conflicten waarbij de arbeidsrelatie op het spel staat. Voor organisaties zijn arbeidsconflicten tijdrovend, verlagen de productiviteit en kosten daarom geld. Zowel de werkgever als werknemer kunnen een beroep doen op mediation.

Overige geschillen
Mediation is toepasbaar bij alle moeilijke situaties waar twee of meer partijen in terecht kunnen komen. Voor de meest voorkomende geschillen is een mediationvorm te noemen; familie, zakelijk, scheiding. Voor alle situaties die niet in die vormen passen noemen wij het “overige geschillen”.

Voorwaarde voor mediation is dat jullie er allemaal uit willen komen. Onmin met de buren of iemand in de buurt, een conflictsituatie in een sportteam of een vriendenclub. Er niet uitkomen met een overheidsinstantie.

Zonder die ander?
Soms is er reden om de ander niet bij de gesprekken te betrekken. Je bent op zoek naar hulp hoe je het zelf kunt oplossen.
Het kan ook zonder die ander. Dan heet het coaching.

Wil jij ook?

  • Weten waar de angel zit?
  • Weten hoe je de impasse kunt doorbreken?
  • Win-win voor jezelf en de ander?

Zoek je echtscheidingsbemiddeling in Den Bosch en omgeving, neem dan contact op >

MfN Registermediator
scheidingsbemiddelaar
(Co) auteur financiële gedeelte praktijkgids ‘Scheidingen voor consumenten’
Praktijkgids(echt)scheiding_mediators_2016
Gratis adviesgesprek