scheidingsmediator-gooi-gelderland

Contact Mediator Epe

Mediator Arletta

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woont u? (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mediator scheiding Epe

Mediator Epe: Arletta Bis

Woon je in Epe en ben je op zoek naar een mediator voor bij je echtscheiding? Een scheiding regelen/aanvragen is moeilijk en emotioneel. Door met een mediator duidelijkheid te scheppen en de zaken open en transparant te maken zet je een goede stap in het regelen van je scheiding. Neem dan contact op met Arletta J. de Bis Hulleman. Zij is accountant (sinds 1993) en MfN registermediator (sinds 2004) met de accreditatie van familie en arbeidsmediator.

 

Hoe snel is uw scheiding geregeld?

Om alle zaken met elkaar te bespreken en een convenant te kunnen maken zijn er gemiddeld 3 tot 5 gesprekken nodig. Als dit gerealiseerd is, dan kan de scheiding snel geregeld worden.

De hypotheek, de waarde van de woning spelen een belangrijke rol in de afwikkeling van een scheiding. Soms moet hier eerst een antwoord op komen, voordat er verdere stappen in de mediation bij een echtscheiding genomen kunnen worden.

Scheiden: alles geregeld

  1. Arletta stelt samen met jullie een ouderschapsplan op, wanneer er sprak is van minderjarige kinderen
  2. Met behulp van Arletta maakt u in gezamenlijk overleg afspraken over uw woning, de financiën, zoals alimentatie, uw woning en zelf pensioen.
  3. Arletta zorgt dat u inzicht krijgt in uw besteedbaar inkomen en op welke toeslagen of fiscale heffingskortingen u aanspraak maakt.

Mediator Epe – Contact

Meer informatie ? Neem via het contactformulier contact op of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Arlette?

Ik ben ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand  als rechtbankmediator en bij het Juridisch loket hetgeen betekent dat ik voor u een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) kan aanvragen als uw inkomen en vermogen beneden een bepaalde grens ligt.

Gratis adviesgesprek