mediator-scheiden-colette-pastoor
mediator-scheiden-erik-ebben

Mediator Heiloo Eric en Colette

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

In welke plaats woont u? (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Mediator Heiloo: In overleg uw scheiding regelen

Mediators in Heiloo Eric en Colette zitten al 10 jaar zitten met cliënten aan tafel om te zorgen dat kinderen niet in de knel komen, dat iedereen het gevoel krijgt dat ze een nette echtscheiding krijgen zodat ze na afloop van de procedure met elkaar in overleg kunnen voor de opvoeding van hun kinderen en dan nog niet moeten beginnen met de verwerking.

Mediation: samen afspraken maken

Bij mediation worden er afspraken gemaakt over de zorg voor uw kinderen, uw financiën, uw eigen woning en de kinder- en partneralimentatie. Met behulp van de mediator maak je in goed overleg afspraken over deze zaken.

Kinderen op de eerste plaats

Voor kinderen is het heel belangrijk dat ze zekerheid hebben. Voor hun moet de huidige en toekomstige situatie helder en duidelijk zijn. Beide ouders spelen hier een cruciale rol in en kunnen de kinderen aandacht en steun geven, die ze nodig hebben.

Het is daarom belangrijk om de kinderen op de eerste plaats te zetten bij de scheiding. Onze mediators luisteren naar de wensen en ideeën van de kinderen en nemen deze ook serieus. We bewaken dat er geen geruzie is in het bijzijn van de kinderen. Met mediation zorg je ervoor dat kinderen van beide ouders evenveel houden en een gelijke relatie zullen opbouwen.

Colette Pastoor is naast mediator ook kindbehartiger. Zij helpt jullie en jullie kinderen door de emotionele achtbaan van een scheiding heen en ze helpt een ouderschapsplan opstellen.

Woont u in Heiloo en gaat u scheiden?

Mediationperspectief is een samenwerkingsverband van registermediators, werkzaam in heel Nederland. Registermediators voldoen aan de kwaliteitseisen waar je als mediator aan moet voldoen volgens de Stichting Kwaliteits Mediators (SKM) verbonden aan de Mediation federatie Nederland (MfN).

Wat kunnen wij als mediator voor u betekenen?

  1. met elkaar zetten we alles op een rij en komen we tot een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing
  2. door gebruik te maken van een mediator, vergroot je de kans op een scheiding op basis van duurzame afspraken
  3. door onze onpartijdigheid, behartigen we de belangen van u beiden

Mediator Heiloo– contact

Mediator Heiloo en omgeving: maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek.

Overige geschillen

Mediation is toepasbaar bij alle moeilijke situaties waar twee of meer partijen in terecht kunnen komen. Voor de meest voorkomende geschillen is een mediation vorm te noemen; familie, zakelijk, scheiding. Voor alle situaties die niet in die vormen passen noemen wij het “overige geschillen”.

Voorwaarde voor mediation is dat jullie er allemaal uit willen komen. Onmin met de buren of iemand in de buurt, een conflictsituatie in een sportteam of een vriendenclub. Er niet uitkomen met een overheidsinstantie.

logo-registermediators
scheidingsmediation_vereniging

Waarom Eric en Colette?

  1. Omdat echtscheidingen een stuk vriendelijker en eerlijker kunnen. Ze werken vanuit huis omdat ze merken dat huiselijke omgeving bijdraagt aan een prettige scheiding.
  2. Colette Pastoor is behalve familie mediator ook relatiecoach en kindbehartiger.
  3. Eric Ebben, voormalig docent aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, adviseert advocaten, notarissen en mediators op het gebied van huwelijksvermogensrecht, erfrecht en scheidingsrecht.
Gratis adviesgesprek